Liever afhalen in onze winkel? ..geen probleem!

Populaire producten

  Partners

  • Nederlandstalig
  • Jarenlange deskundige ervaring
  • 10 minuutjes over de grens bij Arnhem

  GREENDISCOUNTER, DE GROOTSTE EN MEEST BETROUWBARE GROWSHOP VAN DE BENELUX

  Bij onze winkel in Emmerich of online op onze website kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft voor een succesvolle kweek van uw planten. Of u nu op zoek bent naar professionele verlichting van bijvoorbeeld topmerken zoals Dimlux en Lumatek, voedingsmiddelen van merken zoals Aptus, Canna of Atami en alles op het gebied van irrigatie van bijvoorbeeld het merk Aquaking of andere benodigdheden voor uw kweek, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw planten te laten floreren.

  Onze winkel in Emmerich is ook een bezoek waard. Hier kunt u onze ruime collectie in het echt bekijken en de spullen direct afhalen. Ons team van ervaren medewerkers staat altijd klaar om u te helpen met advies en ondersteuning bij elke stap van uw kweekavontuur.

  Bij ons staat service hoog in het vaandel en we waarborgen de privacy van onze klanten. U kunt daarom gemakkelijk en discreet uw bestelling plaatsen en deze binnen enkele dagen bij u bezorgd krijgen of afhalen in onze winkel.

  Bezoek onze website vandaag nog om onze ruime collectie te bekijken en bestel alles wat u nodig heeft voor een geslaagde kweek van uw planten. Wij helpen u graag verder hier online of in onze winkel!

  Login

  Forgot your password?

  Don't have an account yet?
  Create account